Sunday, 9 February 2014

Doorgift # 1


DIOORGIFT

Product Name : SWEET PINKY MINI BASKET

Hai allss..

Sweet sangat untuk dijadikan doorgift
structure agak keras sebab saya dah spray dengan pengeras benang
so takde la senget-sengat dan sesuai untuk digunakan
sebagai basket yang super sweet untuk mengsi
barang-barang yang super cute





Mell Crochet-handmade shop juga menerima custom order
untuk SWEET PINKY MINI BASKET

Aper yang boleh di request ?
1. Penggunaan warna benang
2. Saiz basket
3. Aksesori tambahan

Harga bergantung pada kuantiti, measurement dan aksesori tambahan
PM kami di SINI atau KLIK banner dibawah 
untuk pertanyaan lanjut








Wednesday, 5 February 2014

jom layan


..Assalamualaikum..

heart shaped kat bawah ni
plan nyer nak jadikan photobooth backdrop
untuk wedding sepupu saya bulan March nie
sure nampak berseri dengan kain background
color kuning yang sangat cair
^____^




kalau ade sesiapa berminat 
untuk jadikat photobooth backdrop atau
wall decoration, boleh PM atau SMS saya

PM : melcrochet@yahoo.com
SMS : 013-6233087


Tuesday, 28 January 2014

aurat vs solat



..Assalamualaikum..

sekadar pandangan dari apa yang disekeliling


ada suami, bila isteri pakai ketat
"ish awk ni, nak tayang badan kat orang buat apa..tayang kat abg sorang cukup la.."


ada suami, bila isteri tak bertudung
"rambut tu aurat awk tau, nak keluar depan rumah pun awk kena pakai tudung.."


ada suami, bila isteri tak solat
"........" (sepatah pun tak tegur)

saya terfikir
mana satu lebih penting
memang ketiga-tiganya penting
tapi kenapa yang ke 3 diabaikan


"fikir-fikirkan & selamat beramal"
hehe



Sunday, 26 January 2014

super cute props


..Assalamualaikum..

siap sudah
mengrochet super cute photo booth props
merangkap penghias dan penyeri majlis


jom KLIK kat banner bawah


kalau berminat nak tempah
boleh contact Cc at
013-6233087
atau
melcrochet@yahoo.com
shipping worldwide